Miért jó minden nap juice-t inni?
Ha még nem láttátok, itt meg tudjátok nézni magyar felirattal. FANTASZTIKUS film, hihetetlenül motiváló és nagyon sok mindenre felnyitja az ember szemét.
Adott egy ausztrál pasas, Joe Cross, aki túlsúlyos, és van egy elég komoly autoimmun betegsége, ami miatt naponta kb egy maréknyi szteroidot kell beszednie már 9 éve. Az orvosok azt mondták neki ez gyógyíthatatlan. Végigjárt nagyon sok dokit, természetgyógyászt, de senki nem tudott rajta segíteni.

El kezdett gondolkozni, hogy gyerek korában, ha elesett, és a térde sebes lett, az úgy gyógyult meg, hogy nem volt szabad piszkálnia, hogy a szervezete meg tudja magát gyógyítani. E logika mentén arra gondolt, mi lenne, ha békén hagyná a gyomrát és bélrendszerét 60 napra (mivel ott található az immunrendszer 80%-a), hátha meggyógyítja az is magát. Hiszen mi is el szoktunk menni nyaralni, mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás a munkából, miért lenne ez alól kivétel a szervezetünk? Így aztán a hamburger és pizza zabálás után belevágott egy 60 napos zöldség-gyümölcs léböjtbe, és el kezdte megreformálni az életvitelét.

Mivel elég komolya gyógyszereket kellett szednie, ezért ő 10 naponta teljes laborra ment, orvosi felügyelettel csinálta végig.

A közel 5000 km-es úton, mely keresztülviszi az amerikai egyesült államokon, egy cél lebeg a szeme előtt: elérni, hogy gyógyszerektől mentes, kiegyensúlyozott életet élhessen.Miközben útja során Joe több, mint 500 amerikaival beszélgetett táplálkozásról, egészségről, egy arizóniai kamionparkolóban találkozott Phil-lel, aki ugyanabban a betegségen szenvedett, mint ő, és aki az első követője lett. :)A filmje emberek 10.000-inek segített már egészségesebbnek lenni, meggyógyulni sok dologból, komoly gyógyszereket elhagyni, lefogyni a feles kilókat és végre támogatni a szervezetét abban, hogy egészségesen tudjon működni.
Ha érdekel a préselés, és szeretnél róla többet megtudni - a film megnézése mellett

>>> csatlakozz a Facebook csoportunkhoz! :)